Lokalpolitik

Valupptakt med Vänsterpartiet i Köping

Lördagen den 21/4 hade vi vår valupptakt. Nu trappar vi upp arbetet inför valet i september.

Känner vi oss taggade? Ett JA med stora bokstäver.

Vi har ett hårt arbete framför oss, och alla som vill vara med och hjälpa till är välkomna. Även om man inte känner att man kan bidra med mycket, så är det guld värt om man dyker upp och bidrar med glatt humör och lite glada heja-rop.

Nu kör vi!

Det var högt i tak, och vi kom på en himla massa bra idéer om vilka frågor som är viktiga för oss. Vi kommer inte att kunna ta med alla idéer i vårt kommunala valprogram, men det betyder INTE att vissa saker är mindre viktiga. Vi får helt enkelt ta med oss det som inte får plats och jobba vidare med det under kommande år.

Medlemmar från Vänsterpartiet Köping på promenad.

Vi saknar inte idéer och visioner, det blev väldigt tydligt på mötet. Det som återstår nu är att få ihop ett så bra kommunalt valprogram som möjligt, där vi kan använda oss av alla dessa idéer på ett bra sätt.

Efter det här mötet känner vi ett stort hopp inför framtiden. Visst finns det mycket som kan göras bättre, det finns mycket att jobba med, men det är inget som är omöjligt att lösa. Vi kommer att fixa det här, och vi kommer att försöka att få till ett samhälle där alla människor har det så bra som möjligt. Vi har massor av idéer om hur vi ska göra, och de kommer att presenteras inom kort när vårt kommunala program är färdigt.

Nu jobbar vi på för ett Köping för alla, inte bara för några få!

Kopiera länk