Event

Första maj

Vänsterpartiet Köping arrangerar inget eget första maj firande, utan hänvisar demonstrationssugna att åka till Västerås. I Västmanland arrangerar vänsterpartiet förstamajfiranden i Västerås, Sala, Norberg, Hallstahammar och Skinnskatteberg.

Västerås

Samling på Fiskartorget kl. 15. Vi går upp till Djäkneberget där vi får lyssna till tal av Vasiliki Tsouplaki, Hans Jansson och Kent Persson. Musik av Jon Sidenius. Glöm inte picknickkorgen. På kvällen blir det solidaritetsfest.

Sala

Sala firar i Stadsparken, paviljongen kl 15.

Underhållning och tal av Kent Persson, Lotta Johansson Arnqvist och Gunnel Söderström.

På kvällen blir det proggkväll på rockklubben Rocklands med Gudibrallan.

Norberg

Tillsammans med s, mp och LO firar vi första maj med en gemensam manifestation i Tingshusparken (i händelse av dåligt väder biblioteket) i Norberg kl. 12-15. Det blir tal, musikunderhållning och diskussion kring politiska teman. Ta med egen fika och delta i vår solidariets-picknick. Förtäring finns även att köpa och överskottet går till Världens Barn.

På kvällen blir det fest för Vänsterpartiets medlemmar med respektive kl. 19.00 i Ebba Brahes festvåning.

Anmäl deltagande på festen senast 26 april till:

Anita Bergman: [email protected]

0709 53 46 53

eller

Ulrika persson: [email protected]

Hallstahammar

Vänsterpartiet och Socialdemokraterna inbjuder till 1:a-majfirande under parollen “Jobb och Nya Möjligheter”. Talare Jens Orback. Lokala paroller från (S) och (V).

Samling vid Folket Hus kl 13. Möte i Folkets Park kl. 14. Kolbäcks musikkår, ABF-kören och Dragspelsklubben underhåller. Servering och underhållning för barn. Arrangörer: (S) och (V), LO-facken, Hyresgästföreningen, Folkets Hus och Park.

Skinnskatteberg

Tillsammans med S, Metall & Kommunal firar Vänsterpartiet första maj.
Vi startar vid centralskolan kl. 13 och går till torget i centrum. Talare är bl. a. Juha Rundgren och Margatera Israelsson.
Underhållning, barnaktiviteter och kaffe.

Kopiera länk