Event

Medlemskväll 2017

Den 4:e december var det dags för vår medlemskväll. En kväll där vi träffas under lite mindre formella former, för att prata, umgås och fika tillsammans. Våra medlemskvällar brukar vara populära, och så blev det den här gången också. Vår lilla partilokal var full av medlemmar. Underbart!

Samtalet under kvällen leddes av Stefan Lundborg, ordförande, och Sara Sjöblom, vice ordförande. Eftersom vi har fått nya medlemmar sedan sist inleddes kvällen med att vi presenterade oss lite kort. Det är viktigt att alla vet vem som är vem, och det stärker gemenskapen inom föreningen.

Vi pratade om både stort och smått. Mycket handlade om nästa års val, vad vill vi driva och hur ska vi göra det. Vi har väldigt många idéer inför framtiden, och det känns bra. Utan idéer kommer vi ingenstans. Dessa idéer kommer att presenteras längre fram i tiden.

Under kvällen utsåg vi våra ombud till distriktets valkonferens, som äger rum i början av nästa år. Vi får skicka fem ombud. Dessa är Helen Lindblom, Håkan Eklund, Hans-Olov Sjölund, Eeva-Liisa Björn och Lena Enkvist. Ersättare är Eva Enkvist och Daniel Löthskog Kluck.

I lokalen serverades glögg (alkoholfri), pepparkakor och skumtomtar. Det serverades även skratt, värme och gemenskap, och en känsla av att vi är bra, och att vi kan förändra Köping till det bättre.

Vill DU också vara med och påverka? Vill DU vara med i vår gemenskap? Klicka i så fall på ”Bli medlem” högst upp på sidan.

/Helen Lindblom, styrelsen

Kopiera länk