Lokalpolitik

Medlemskväll

Den 5/12 2016 hade vi en trevlig medlemskväll, med extra gott fika och bra samtal med varandra.

Vi tycker att det är viktigt att vi träffas och pratar med varandra om sådant som inte har så mycket med själva politiken att göra ibland, och våra medlemskvällar är ett bra exempel på ett sådant tillfälle. Vi vill vara en stark förening, och en viktig del av det arbetet är att alla trivs.

Medlemskvällen är också ett bra tillfälle för nya och gamla medlemmar att lära känna varandra lite bättre. De nya får en chans att presentera sig, och de som har varit med ett tag får berätta vad de håller på med. Att vi känner varandra, och att alla vet vem som gör vad och vem i föreningen man kan vända sig till med frågor, tycker vi också är väldigt viktigt.

Vi vill vara en trevlig förening att vara medlem i, och vi är också en trevlig förening. Vill du också vara med i gemenskapen så är du varmt välkommen. Bli medlem, och kom på nästa medlemsträff.

dsc_0997 dsc_1000
Kopiera länk