Event

Val 2014

Under måndagen invigdes Vänsterpartiet Köpings valstuga och valrörelsen är därmed officiellt igång. För att fira detta har Köping smyckats med partiets valaffischer. Om vår valstuga hade varit en förskola, en skola, ett sjukhus eller någon annan del av välfärden så hade även den inte varit till salu. Men nu är det dock en alldeles utmärkt stuga som eleverna på Ullvigymnasiets byggprogram har snickrat ihop och målat och som vi gärna låter kommer till någons nytta. Därför vill vi ge allmänheten möjligheten att buda på valstugan. För att lägga ett bud så kontakta Andreas Trygg Lindell på telefon 073-6996069.

Valstugan kommer vara bemannad vardagar mellan klockan 12.00-17.00 och lördagar mellan klockan 11.00-14.00. Kom och prata med oss om vår politik och vad det är som är viktigt för dig!

Kopiera länk