Event

Medlemsmöte

15 december kl. 18.30 Scheelesalen

Nu drar kongressdiskussionerna igång på allvar. Över 500 motioner kommer att behandlas på kongressen i Uppsala. Undertecknad och Andreas Trygg har fått förtroende, att tillsammans med ytterligare sex kamrater representera Västmanland på kongressen. Stort tack till er som har gett oss det förtroendet.

Varmt välkomna till medlemsmöte den 15 december kl 18.30 i Scheelesalen. Andreas och jag kommer då att informera om motionerna och partistyrelsens ställning till dessa. Eftersom vi inte har tillgång till kongressmaterialet förrän den 5 december så blir det bara en summarisk redogörelse men det kan ju vara intressant ändå. Glögg och pepparkakor kommer att serveras.

Den 10 december kommer valberedning att presentera sitt förslag till partiordförande.

Vi vill också redan nu flagga för årsmötet som blir den 21 februari 2012 klockan 18.30 i Scheelesalen.

Varma hälsningar i höstrusket

Styrelsen genom

Tanja Linderborg

 

 

Kopiera länk